Sabljak Davor

Dali je moguća brza zarada?

Na jednostavno pitanje iz naslova ovog članka na žalost nije moguće dati jednostavan odgovor. Pod pojmom brza zarada smatramo način kako zaraditi veliku količinu novca u vrlo kratko vrijeme. Na primjer: kako zaraditi 200 tisuća eura u roku od osam sati?

Morate ili imati sreće pa dobiti na lotu, imati ogroman kapital i znanje kako na brzinu okrenuti lovu ili smisliti neki ultra popularan proizvod odnosno uslugu koja će se prodavati brzinom svjetlosti. Naravno ovdje moramo isključiti ilegalne metode poput krađe, preprodaje droge i slično.

Kako zaraditi brzu lovu na jednostavan i brz način bez ulaganja? Pa, osvrnite se oko sebe, pretražite ormare, podrume, tavane i izdvojite sve one stvari koje vam ne trebaju ili za koje mislite da vam neće trebati. Sve uslikajte i postavite na oglasnike na internetu, podijelite na društvenim mrežama, i tako dalje…

Prodajte ne potrebne stvari i novac koji zaradite uložite u svoj biznis i to u onaj biznis za koji znate da imate barem malo talenta i puno ljubavi.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad