Izrada web stranica

Odlično, odlučili ste se napraviti korak dalje i svoje poslovanje podići na veću razinu, odlučili ste se za izradu Internet stranice. Prvo što trebate znati je informacija što je to Internet stranica. Dakle, jedno web ili Internet sjedište se sastoji od niza web stranica. U pravilu svako web sjedište se sastoji od niza web stranica. Pošto je kod nas uobičajeno za sve govoriti “web stranica” jer nemamo kvalitetan prijevod s engleskog za pojmove “web page” i “web site” zasada, dok se nešto ne promjeni ćemo i mi pričati o izradi web stranica.

Internet stranica nije ništa drugo nego skup HTML dokumenata (tekst, slike, audio, video..) koji kao jedna cjelina čine prezentaciju. Internet stranici pristupamo preko URL adrese. Na stranici osim klasičnih elemenata (tekstovi i slike) moguće je prikazati i razne animacije, video i audio materijale. Želite li da je informacija o Vama, Vašoj usluzi, proizvodu ili djelatnosti svima dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje? Pomoću Internet stranice moći ćete na najisplativiji i najbrži mogući način doći do novih klijenata. Internet stranica je pravo rješenje bez obzira koji proizvod ili uslugu nudite!

Kliknite ovdje za ponudu izrade web stranice.

Prva i najvažnija stvar je Vaša odluka da trebate Internet stranicu unikatnog dizajna koju za Vas ručno kodiramo prema Vašim željama i potrebama. Prilikom izrade posebna pažnja posvećuje se tome da Vaša stranica izgleda jednako u svim preglednicima. Svakom klijentu radimo ponudu za izradu web stranice individualno i po mjeri njegovih potreba tako da ne postoji univerzalna cijena.

Proces izrade Internet stranice:

Kako bi Vam olakšali odlučili smo napravili mali vodič kroz proces izrade Internet stranice kako bi imali bolji i jasniji uvid u sve faze izrade Internet stranice.

1. Šaljemo ponudu, dogovorimo posao i krećemo dalje.
2. Prikupljamo informacije o Vama te ih obrađujemo za prikaz na web stranici
3. Izrađujemo osnovni dizajn, kojeg kasnije dorađujemo u dogovoru s Vama.
4. Kreiramo menije, grafičke elemente za sve pod stranice
5. Slijedi fino ugađanje i testiranje stranice
6. Objava stranice

Kliknite ovdje za ponudu izrade web stranice.

Pet razloga zašto bi trebali imati Internet stranicu:

1. Stranica više nije luksuz nego potreba
2. Najjeftiniji oblik reklamiranja Vaših usluga 24 sata na dan
3. Većina korisnika 82% informaciju prvo traži na Internetu
4. Komunikacija između Vas i klijenata biti će puno brža i lakša
5. Internet stranica će Vam donijeti nove klijente i zaradu

Prilikom izrade web stranice uključena je osnovna SEO optimizacija web stranice.