Sabljak Davor

Kako automatski isprazniti WordPress trash?

WordPress trash ili smeće je mjesto gdje se nakupljaju neželjeni komentari, članci. Nakon nekoliko dana, pogotovo na stranicama s velikim prometom u smeću se nakupi dosta toga u kratkom vremenu iako akismet odlično radi svoj posao.

Sve u smeću se nakon trideset dana automatski briše tako da ne trebate brinuti o tome da će vam se nakupit tisuće komentara, no međutim želite li ispraznit WordPress otpad na dnevnoj bazi evo jednostavnog rješenja. Otvorite datoteku wp-config.php u WordPress root direktoriju i dodajte ovu liniju koda:

define('EMPTY_TRASH_DAYS', 1 );

Primijetit ćete da broj jedan označava pražnjenje svakog dana, ako želite svakih tjedan dana upisat ćete broj 7, dok broj 0 poništava funkciju ovog koda i smeće ili trash nestaje tako da na imate samo opciju delete to jest obriši bez odlaska u smeće.

Prije nego probate napravite backup wp-config.php datoteke.

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad