Sabljak Davor

Kako brzo editirati članak u WordPressu?

Kako vrijeme leti sve više korisnika se odlučuje na WordPress kao platformu za svoju stranicu ili blog. Također, kada ste marljivi i pišete članke vremenom ih se nakupi pa dođe i potreba za editiranjem istih.

Kako na najbrži način editirati članak kojeg upravo gledate? Podrazumijeva se da ste administrator te stranice tako da u admin djelu kliknete na posts odaberete kategoriju i onda tražite određeni članak.

Kako bi u buduće na lakši način došli do mogućnosti editiranja pojedinog članka koristite ovaj komad koda u datoteci single.php.

<?php edit_post_link(‘anchor’, ‘before’, ‘after’); ?>

Na taj način dobit ćete link obično ispod samog članka putem kojeg možete editirati dotični članak ukoliko ste prijavljeni kao administrator.

Također možete malo modificirati ovaj kod na način da anchor zapravo znači tekst kojeg ćete vidjeti a before i after predstavlja što će biti ispred i iza linka, u ovom slučaju bold tag.

<?php edit_post_link(‘Editiraj me’, ‘<strong>’, ‘</strong>’); ?>

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad