Sabljak Davor

Kako brzo obrisati postove, slike u WordPressu?

Ovdje nije riječ o “bulk delete” pluginu. Znamo da ponekad želimo obrisati pojedine postove koje smo napravili, možda želimo svjež početak ili samo masovno čišćenje starih članaka.

Naime, upoznati ste da kad kliknete “posts” u glavnom meniju da dobijete izlistano dvadeset zadnjih objavljenih postova, moguće ih je filtrirati prema datumu objave ili prema kategoriji no međutim još uvijek je tu samo dvadeset postova izlistano.

Uzmimo primjer da imate 4587 postova na vašoj WordPress stranici, koliko puta bi morali kliknuti “delete” ukoliko bi brisali 20 po 20 postova? Očito puno puta, kome se da neka računa..

Postoji mali trik, naime ukoliko odaberete “Screen Options” u gornjem desnom kutu vrlo lako broj 20 možete zamijeniti s brojem 999 na primjer.

Jednaka fora pali i kod “Media library” odnosno skladištu uploadanih slika i drugih datoteka.

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad