Sabljak Davor

Kako obrisati veliku količinu članaka u WordPressu?

Nekada jednostavno trebamo očistiti “smeće” na našoj WordPress stranici. I nije to tako težak zadatak, kliknemo na “posts” odaberemo kategoriju i select all pa delete. Problem nastaje kada je naša WordPress stranica odnosno blog krcat člancima to jest postovima. Recimo da se radi o broju od pedeset tisuća postova i sad ako brišemo dvadeset po dvadeset komada ovaj posao ubrzo će postati mukotrpan i dug.

Na vašu sreću postoji rješenje koje se zove bulk delete, radi se o super WordPress pluginu koji odlično ispunjava svoju zadaću. Bulk Delete WordPress Plugin je dodatak pomoću kojeg ćete u par klikova obrisati sve što vam smeta. Dovoljno je odabrati kategoriju ili tag i kliknuti delete i svi postovi iz te kategorije biti će obrisani kroz par sekundi.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad