Sabljak Davor

Kako povećati broj ciljanih posjetitelja na web stranici?

Izradili ste kvalitetnu i prilično lijepu web stranicu. Smatrate da na njoj nudite koristan sadržaj. Redovito ju ažurirate. No… statistika pokazuje da posjetitelji na nju baš i ne svraćaju često. Prije no što žalosno ustvrdite kako ovo i nije bio najpametniji potez te da do ciljane publike nikad nećete doprijeti pokušajte navedenim savjetima jednostavno popraviti stvari.

Za početak ukradite taktiku informativnih portala i pronađite put do tražilice birajući dobro osmišljen naslov i koristeći oznake onih riječi koje će posjetitelje dovesti do vas. Koliko god se ovo činilo pomalo prefriganim, priznat ćete da ste i sami na nekima od virtualnih adresa završili privučeni upravo bombastičnim naslovom.

Da sve ne bi ostalo tek na pukom otvaranju, lukavo isplanirajte sljedeći potez i stavljanjem linkova unutar teksta putem kojeg ste pridobili posjetitelja, pružite mu uvid i u ostatak sadržaja koji na stranici nudite. Ako imate kvalitetu, link po link i netko će vas već prepoznati.

Druga važna stvar jest da ne podcjenjujete moć društvenih mreža. Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter tek su neke od njih. Napravite profil, izradite stranicu ili grupu, a onda u nju pozovite sve prijatelje koje imate. Lajkovi i sljedbenici koje na taj način skupite biti će vidljivi i prijateljima prijatelja, a svi oni potencijalni su posjetitelji vaše stranice. Baš kao i na njoj, i na profilima društvenih mreža budite jednako ažurni, komunicirajte i ponudite zanimljiv sadržaj i informacije.

Posljednje, ali ne manje važno jest marketing. Zašto biste plaćali reklamu ako ste u tu svrhu možda i izradili web stranicu, pitate se? Prije no što ovu mogućnost odbacite pokušajte pronaći način da se izreklamirate potpuno besplatno. Slanjem maila, ostavljanjem linka vaše stranice na stranicama srodnog sadržaja ili u komentarima mali su, ali možda presudni korak do ciljane skupine. Koja će na kraju, slijedite li ove korake, na ovaj ili onaj način pronaći put do vas.

Ako trebate pomoć pogledajte naše usluge.

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad