Sabljak Davor

Kako varati u Talking Tom Gold Run igrici

Talking Tom Gold Run je vrlo zarazna igra koju besplatno možete preuzeti na svoj android telefon. Kao što i 99% igara obiluje reklamama ista je stvar i kod ove, no isključivanjem interneta na telefonu isključili ste i reklame. Konkretno u ovoj igrici je potrebno skupljati zlatnike i dijamante kako bi napredovali na slijedeći level. Caka je u tome da dijamante jako teško možete skupiti, kako bi došli do dijamanata morate čekati 24 sata da bi otvorili škrinju i dobili nekolicinu dijamanata što je iritantno pogotovo za klince.

Kako varati, koji hack koristiti u ovoj igri pitate se?

Pa stvar je vrlo jednostavna, osim kupovine dijamanata iste možete dobiti ako na vašem telefonu promijenite datum. Mijenjati datum možete koliko god puta želite i na taj način odmah bez čekanja otvarate škrinju s dijamantima.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad