Kako vratiti izbrisane datoteke na mobitelu?

Dali vam se ikad dogodilo da ste slučajno obrisali nešto na mobitelu? Slike koje ste čuvali mjesecima i nemate backup? Može se dogoditi i greška u samom uređaju koji uzrokuje brisanje sms poruka, kontakt brojeva, slika, glazbe, videa i slično.Pitanje je kako vratiti obrisane datoteke i dali je to uopće moguće?

Postoji dosta aplikacija, programa koje slove kako one mogu vratiti obrisane to jest izgubljene datoteke no u praksi stvar je malo drugačija. Budimo realni, ako vam aplikacija uspije vratiti i 50% obrisanog to je bolje nego ništa, u svakom slučaju vrijedi probati jer nemate što izgubiti.

Možda će vas zanimati kako ubrzati rad mobitela.

Isprobao sam aplikaciju za android Undeleter i uspio sam vratiti obrisane slike s mobitela i to čak one obrisane dvije godine unazad. Nekolicina nije bila čitljiva, nekolicina je bila samo u dijelovima, a nekakvih 60% je bilo u originalnom stanju.

Undeleter aplikacija vam nudi mogućnost automatskog traženja i vraćanja izbrisanih datoteka s memorijske kartice i interne memorije na otključanim mobilnim uređajima.

Preuzmite aplikaciju ovdje: Undeleter Recover Files & Data

Kako vam se ne bi dogodila ista greška registrirajte se na Dropbox i povežite svoj mobitel s ovom odličnom aplikacijom kako bi automatski kreirali backup svojih datoteka.Objavio

Sabljak Davor

Obožavam WordPress, web dizajn, seo, internet marketing, web alate, poslovne ideje i izazove. Vodim svoj biznis: Exdizajn.12 misli o “Kako vratiti izbrisane datoteke na mobitelu?”

  1. Davore, hvala na ovome!

    Uspjela sam vratiti slike s mobitela koje su bile spremljene na sd kartici. Ne baš u velikom broju ali važno je da sam barem dio vratila. Pozdrav

  2. Pozdrav .. Davore .. dali se moze povratiti ispis izbrisanih poziva ..pozivi su brisani po potrebi (ne svaki), ako moze koji je to program i dali se moze doci do ispisa forenzikom androida …HVALA UNAPRIJED SRDJAN

  3. Davatelj usluga neda ispis poziva ukoliko je pripejd kartica (mtel) .. dali to znaci da se forenzikom androida ili na bilo koji drugi nacin. nemoze i nepostoji mogucnost da se dodje do ispisa izbrisanih i izgubljenih poziva i podataka ???

  4. bok ljudi 🙂 nedavno sam izgubila sd karticu na kojoj su mi bile slike i videa ugl ja bi sve slike sa moba koje sam slikala stavljala na komp pa na sd karticu a sa moba ih brisala..jeli ikako moguce ih vratit sa moba,u pitanju je iphone

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *