Prodajem web stranicu heklanje.net!

h

Domena je registrirana 11.12.2011. te s radom počinje u prvoj polovici 2012. godine. Odluka je pala, web traži novog vlasnika. Natječaj je trajno otvoren dok ne realiziram prodaju istog. Heklanje.net jedna je od prvih web stranica ove tematike, koja radi nešto više od 7 godina bez prekida.

Ovaj Internet projekt tijekom godina djelovanja ostvario je sljedeće:

442 tisuća posjeta
10.332.883 otvorenih stranica
30 tisuća kuna prihoda (AdSense) i 2 tisuće kroz bannere i pr tekstove
49,495 objava na stranici
30 tisuća fanova na Facebooku

Za upravljanje sadržajem korišten je WordPress sustav podešen na način da je vaš zadatak samo uploadati slike. Nakon podizanja slika automatski se kreiraju nove objava koje se spremaju u „draft“. Dakle, podignete stotinjak slika i nakon toga tempirate objave, sadržaj se također automatski objavljuje na Facebooku.

U konačnici svaki mjesec dana imate sat vremena posla oko web stranice.

Na natječaj se mogu prijaviti svi po modelu licitacije, a neće se razmatrati ponude manje od 15.000 kn.

Razmislite o svim potencijaliu ovoga projekta i vašu ponudu pošaljite na mail adresu info@exdizajn.com  ili na adresu Exdizajn, Školska 5, 31551 Belišće s naslovom ‘Ponuda za heklanje.net‘.

Po finalizaciji svi sudionici će biti obaviješteni o rezultatima, a potom će se realizirati kupoprodaja potpisom ugovora s odabranim kupcem.

Kupnjom projekta kupac preuzima domenu, programski kod, bazu podataka, korisničke račune na društvenim mrežama (osim web hostinga) kao i sva prava na svu prošlost i budućnost heklanje,net.