Sabljak Davor

Što je instagram i trebam li ga koristiti?

Raj za ljubitelje fotografija, filteri koji će ih učiniti boljim, gomila selfija… Govorimo dakako o Instagramu. Broj korisnika ove društvene mreže mjeri se u milijunima i premašuje ga samo broj fotografija objavljenih na istoj, a od nekoliko osnovnih filtera na početku priče danas se razvio u toj mjeri da sve vaše sličice može gotovo profesionalno obraditi kako biste ih u najboljem svjetlu predstavili svijetu.

No, nije Instagram tek samo to, društvena mreža na kojoj gotovo svatko može voditi svoj virtualni foto – dnevnik. Društvena je ovo mreža koja se danas pretvara u sve moćniji marketinški alat s kojim i sam Facebook, od kojeg je izvorno potekao, polagano gubi bitku. Posve razumljivo jer je vizualno mnogo brže doprijeti do cilja, a i malo tko s današnjim tempom života ima vremena čitati postove.

Da biste se Instagramu pridružili potrebno je da se registrirate što možete učiniti i preko postojećeg Facebook profila i već možete početi slagati svoj virtualni foto – dnevnik. Veliki broj blogera pa za njima i poslovnjaka ovo je sjajno iskoristio za besplatnu samopromociju, ne samo preko fotografije oko koje se sve na ovoj društvenoj mreži vrti, već i putem opisa iste i kroz komunikaciju putem komentara koja je ovdje, vjerovali ili ne, izuzetno živahna. Ukoliko baš i ne želite da joj svi svjedoče, Instagram nudi mogućnost međusobnog razmjenjivanja poruka i fotografija.

Zvuči sjajno, zar ne? A kako je tek zarazno… Stoga se oko Instagrama ne treba nimalo dvoumiti. Ako u njemu niste prepoznali vrhunski marketinški potencijal, uvijek možete skupljati foto – uspomene koje će vas podsjećati na neke lijepo provedene dane. A ako vam ni to nije dovoljno privlačno, možda sama Instagram zajednica bude jer od vas se ondje ne očekuje ništa, a gomila ideja, divnih pejzaža i nikad viđenih strana svijeta dobrohotno čeka na vas. Otisnite se na putovanje već danas!

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad