Sabljak Davor

Trebate li objaviti iskustva klijenata na svojim web stranicama?

Jedan od brojnih načina kojim putem vlastite web stranice možete privući nove potencijalne klijente, kupce ili pak poslovne partnere svakako je i alat kojim ćete postojećima dati mogućnost da ocijene ili recenziraju iskustvo koje su s vašom tvrtkom imali. Pa premda vam možda napamet padaju negativni komentari korisnika ili čak i konkurencije te mislite da biste si time napravili medvjeđu uslugu, u praksi to baš i nije tako.

Pođemo li od sebe samih preporuka iz prve ruke svima nam je prilično veliki plus ukoliko smo u nedoumici o svojstvima, kvalitetama i kupovini bilo koje vrste. Kada se nađemo u virtualnom svijetu preporuka je ovdje jednaka iskustvima postojećih korisnika ili forumaša kao i mišljenje koje ćemo sami na temelju tog tuđeg oblikovati i odlučiti se u konačnici za nečije usluge. S tim stavom stoga je najbolje početi i kada se sami nalazimo pod povećalom onih koje svojom web stranicom želimo k sebi privući.

Oko mogućnosti ocjene i recenzija koje ćete za svoje usluge pružiti na vlastitim web stranicama zato se ne biste trebali ni najmanje dvoumiti jer ne samo da će vam pružiti uvid u to što bi ste u vlastitom poslovanju eventualno mogli popraviti u budućnosti nego ćete, dobrim ocjenama i pozitivnim recenzijama stvarnih ljudi koji su se s vama odlučili poslovati i kod onih koji se možda nećkaju da li da se na taj korak odluče i između mora drugih izaberu baš vas, stvoriti osjećaj sigurnosti i povjerenja zbog kojega će vam se na kraju i obratiti.

Ukoliko prikupite i pokoju negativnu kritiku na ovaj način, shvatite ju prvenstveno kao izazov i još jedan korak na putu unapređenja vlastita poslovanja. Jer klijent je (gotovo) uvijek u pravu. A ako je pritom zadovoljan napravit će vam i najbolju moguću i uz to i besplatnu reklamu. Pa zašto to onda ne iskoristiti?

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad