Sabljak Davor

Uskoro stiže Thunderbird mobilna aplikacija?

Korisnici e-mail klijenta otvorenog koda Thunderbird mogli bi ga uskoro instalirati kao aplikaciju za korištenje na mobilnim uređajima.

Thunderbird je popularan desktop klijent e-pošte, ali trenutno nije dostupan na Androidu ili iOS-u što ograničava njegovu upotrebu na neke korisnike koji žele pristup svojoj e-pošti i na mobilnim uređajima.

Trenutno mnogi koriste različite klijente, što nije dobra opcija iz više razloga. Kao prvo, sinkronizacija nije podržana između različitih programa, što znači da se zadaci kao što su izmjena adresara ili spremanja ne sinkroniziraju između klijenata.

Izdavanje Thunderbirda za mobilne uređaje promijenilo bi te probleme.

Voditelj razvoja Thunderbird proizvoda i poslovanja Ryan Lee Sipes potvrdio je na Twitteru da uskoro stiže mobilna aplikacija Thunderbird, ali nije naveo pojedinosti kada će se to dogoditi.

Dodatne informacije u ovom trenutku nisu dostupne. Nije jasno hoće li početna verzija aplikacije biti objavljena ove godine i koje će funkcionalnost uključivati. Gotovo je sigurno da će uključiti temeljni skup značajki od samog početka; to može uključivati ​​sinkronizaciju između mobilnih i desktop klijenata, podršku za više računa e-pošte i adresar.

Neke značajke mogu biti na popisu zadataka, ali se čini malo vjerojatnim da prva verzija mobilne aplikacije Thunderbirda podržava sve značajke desktop klijenta.

 

Nove objave

Ja sam tvoj anđeo čuvar

– Hej, molim te, nemoj spustiti slušalicu! – Nemam vremena za razgovor. Što želiš!? – Trudna sam, 3. mjesec … – Zašto mi to govoriš?

Zaljubi se u oči

Ne voli zbog izvanjske ljepote, jer će ona proći. Ne voli zbog lijepe kose jer će postati sijeda i tanka. Ne voli zbog glatke kože

Uskoro stiže Thunderbird mobilna aplikacija?

Korisnici e-mail klijenta otvorenog koda Thunderbird mogli bi ga uskoro instalirati kao aplikaciju za korištenje na mobilnim uređajima. Thunderbird je popularan desktop klijent e-pošte, ali