Sabljak Davor

Vrijeme nije novac

Ako svakodnevno pričate o vremenu koje ulažete u vaš posao nećete ništa postići. Isticanjem cijene svog vremena i laganjem da je vrijeme novac je glupo. Vrijeme je daleko vrjednije od bilo kakvog novca i u tome se nemojte nikada zavaravati. Ako razmišljate o troškovima koje plaćate iz svog džepa neka onda vaše vrijeme ima manju cijenu. U poslovanju se uvijek koristite sa vremenom i uzorcima.

Na primjer, svakodnevno kupujete u trgovini kućanske potrepštine prvo što ćete zamijetiti je zasigurno cijena, zatim kvaliteta, a nakon toga ćete tek uzet proizvod u ruke i pročitati njegov sastav.

Ako je tako bilo pri odabiru vašeg proizvoda u trgovini onda je to jedan uzorak u prodaji kojim se koriste mnogi kupci. To je psihološko djelovanje kupca kojemu u određenom trenutku vrijeme nije bio novac.

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad