Sabljak Davor

WordPress & Dropbox

Koji su najbolji WordPress pluginovi za integraciju Dropboxa s vašom WordPress stranicom odnosno blogom pitate se zasigurno. Evo liste od pet WordPress dodataka koji će vam život značiti ukoliko želite povezat vaš blog s Dropboxom.

1. Dropbox CDN – Pomoću ovog dodatka možete u svoj public folder na Dropboxu uploadati temu za WordPress i sve potrebne datoteke koje idu uz samu temu te na taj način smanjiti potrošnju prometa na vašem serveru.

2. Dropbox Sync – Želite vući slike s Dropboxa te ih prikazati u vašim postovima? Ovaj dodatak će vam omogućiti upravo to, uštedite na potrošnji prometa i jednako tako uštedite prostor na web serveru.

3. WordPress Backup to Dropbox – Automatski kreirajte backup vašeg WordPress bloga i uploadajte ga na Dropbox server. Samo izaberite koliko često želite odraditi backup, te ako nešto pođe po zlu samo se logirajte na Dropbox i preuzmite sigurnosnu kopiju.

4. Pressbox – Ovaj plugin integrira Dropbox i vaš blog omogućujući vam da objavite slike izravno iz Dropboxa. Zahtijeva PHP 5.2 i Curl. Dobivate novi tab na Media Upload djelu za umetanje slika i datoteka s Dropboxa u vaše postove.

5. Dropbox Upload Form – Plugin dodajte upload formu na vaš WordPress blog kako bi posjetitelji mogli uploadati datoteke izravno na vaš Dropbox račun.

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad