O meni

Hej, ja sam Davor Sabljak, prisutan sam na internetu od sada već davne 2005 godine. Da, tada je dail-up veza bila realnost. Od 2007. godine aktivno se bavim web dizajnom i internet marketingom. Nakon dugo učenja i usavršavanja 2011. otvaram svoj biznis: Exdizajn.

Po uzoru na velike i ozbiljne blogere (ne mislim na domaće takozvane influencere) odlučih se otvoriti i ovaj svoj blog pa kroz zanimljive slike i pisanu riječ širiti zabavu, smijeh, znanje i iskustvo o svemu što mi se čini korisnim, naravno i o poslu s kojim se svakodnevno susrećem. Rođen sam u Osijeku, živim i radim u Belišću. Čovjek u najboljim godinama, sretno oženjen. Voli sve što vole mladi, a ponajviše nove tehnologije. Veliki obožavatelj WordPress CMS sustava, još od verzije 2.1 ako se ne varam.

Osim izrade web stranica, web dizajna, volim Internet marketing SEO, SEM, SMM. Pojmovi poput “Site Flipping”, “Black Hat”, “Blogging”, “Domaining” mi nisu strani. Volim čitat časopise, knjige raznih tematika, iako preferiram IT teme. Od glazbe slušam skoro sve, ovisno o raspoloženju. Od filmova najdraže su mi komedije i akcijski filmovi. Ponekad znam i skuhat nešto iako sam po tom pitanju još u fazi učenja.

“Važno je pronaći način koji će ti olakšati put do cilja..”