O meni

davor-sabljak Davor Sabljak prisutan na internetu od 2005. kada je dail-up veza bila realnost. Od 2007. se aktivno bavi web dizajnom i internet marketingom. Nakon dugo učenja, istraživanja i usavršavanja 2011. otvaram svoj biznis: Exdizajn.

Po uzoru na velike i ozbiljne blogere odlučih se otvoriti i ovaj svoj blog pa kroz pisanu riječ širiti znanje i iskustvo o poslu s kojim se svakodnevno susrećem. Rođen u Osijeku, živi i radi u Belišću.

Čovjek u najboljim godinama, sretno oženjen. Voli sve što vole mladi, a ponajviše nove tehnologije. Veliki obožavatelj WordPress CMS sustava, još od verzije 2.1 ako se ne varam.

Osim izrade web stranica, web dizajna, volim Internet marketing (Search engine optimization – SEO, Search Engine Marketing – SEM, Social media marketing – SMM). Pojmovi poput “Site Flipping”, “Black Hat”, “Blogging”, “Domaining” mi nisu strani. Volim čitat časopise, knjige raznih tematika, iako preferiram IT teme. Od glazbe slušam skoro sve, ovisno o raspoloženju. Od filmova najdraže su mi komedije i akcijski filmovi. Ponekad znam i skuhat nešto iako sam po tom pitanju još u fazi učenja.

Ako želite suradnju javite se na email: hej@sabljakdavor.com ili preko Twittera, Facebooka.

Jedna pametna za kraj: “Nije važna količina truda, upornosti nego je važno pronaći način koji će ti olakšati put do cilja”.