O meni

Hej, ja sam Davor Sabljak, prisutan sam na internetu od sada već davne 2005 godine. Da, tada je dail-up veza bila realnost. Od 2007. godine aktivno se bavim web dizajnom i internet marketingom.

Nakon dugo učenja i bez obzira na sve rizike 2011. otvaram svoj biznis: Exdizajn.

Po uzoru na velike i ozbiljne blogere (ne mislim na domaće takozvane influencere) odlučih se otvoriti i ovaj svoj blog pa kroz zanimljive slike i pisanu riječ širiti zabavu, smijeh, znanje i iskustvo o svemu što mi se čini korisnim, naravno i o poslu s kojim se svakodnevno susrećem. Rođen sam u Osijeku, živim i radim u Belišću.

Čovjek u najboljim godinama, sretno oženjen. Voli sve što vole mladi, a ponajviše nove tehnologije. Veliki obožavatelj WordPress CMS sustava, još od verzije 2.1.

Svakodnevno se bavim izradom web stranica, web trgovina, održavanjem internet stranica, gradnjom linkova i raznim rješavanjem online problema. Volim čitati časopise, knjige raznih tematika, iako preferiram IT teme. Od glazbe slušam skoro sve, ovisno o raspoloženju. Od filmova najdraže su mi komedije i akcijski filmovi. Ponekad znam i skuhati nešto iako sam po tom pitanju još u fazi učenja.

“Važno je pronaći način koji će ti olakšati put do cilja..”