AdSense korisnička podrška je baš super, evo nekoliko novosti

Baš sam neki dan razgovarao sa djevojkom iz AdSense korisničke podrške, odlično iskustvo s moje strane uslijedilo je da na jedan sasvim prirodan način postavim link prema web stranici Google.com kako nas godinama i uče iz dotične kompanije (ako napišete odličan sadržaj koji će pomoći ljudima i oni će prirodno postaviti link na taj sadržaj).

Osim pitanja s moje strane koja se tiču isključivo mog izdavačkog računa sa širom javnosti podijelio bih slijedeće:

Slika koja ne aludira na seks ili seksualne radnje, dakle recimo slika djevojke u grudnjaku dok diže tegove nije pornografska slika i možete pored nje prikazivati reklame.

– Vrlo se žestoko radi da se svima iz regija pa i RH omogući partnerski odnos s YouTube-om, dakle uskoro ćemo moći zarađivati od svojih video uradaka.

– Da, zabranjeno je fiksirati AdSense oglasne jedinice, svima bez iznimke

– Ako planirate otvorit wallpaper stranicu, možete postaviti oglase iako nemate puno tekstualnog sadržaja. Važno je da imate barem malo (naslov slike, tagovi, kratak opis slike) na osnovu čega bi sustav mogao prikazati relevantne reklame

– Istina je da ukoliko pravite stranicu sa sadržajem za odrasle na lakši ćete način dobiti punooo veći broj posjetitelja nego ako pišete blog o uzgoju puževa, ali na takvim stranicama ne možete koristiti AdSense.

– Rečeno mi je da rade na tome da se klikom na reklamu otvara novi prozor a ne da svakim klikom na reklamu zapravo gubimo posjetitelja s stranice.