DJEČJA KOLICA CYBEX BALIOS S LUX 3U1

Predstavljamo vam najsofisticiraniji član obitelji Cybex Balios – dječja kolica Cybex Balios S Lux. Ova elegancija u nijansama Sky Blue i konstrukciji Taupe pravi su dragulj u svijetu dječjih kolica. Cybex Balios S Lux član je vrhunskog 3u1 sustava putovanja, koji pored samih kolica, uključuje autosjedalicu (jaje), košaru za novorođenče Cot S Lux i udobnu meku košaru Cocoon S.

Ova kolica su idealna za roditelje koji traže eleganciju, ali istovremeno i praktičnost, jer se prilagođavaju potrebama vašeg djeteta od samog rođenja pa sve do 4. godine. S luksuzno dizajniranom Cybex Cot S košarom za novorođenče, ova kolica postaju savršen izbor za prve šetnje s bebom. Uz mogućnost ugradnje autosjedalice grupe 0+ (jaje), olakšavaju vam svakodnevne kratke vožnje. A za maksimalnu udobnost, tu je i meka verzija košare Cocoon S koja pruža vašem mališanu snovitu mekoću. Kada je vrijeme za prijelaz na sportsku sjedalicu, zamijenite košaru udobnim sjedalom koje će vašem djetetu pružiti udobnost tijekom cijelog razdoblja do 4 godine. Napomena: Adapteri za dodatne jedinice prodaju se zasebno.

Karakteristike Cybex Balios S Lux kolica pružaju nevjerojatno iskustvo vožnje. Ovjes na sva četiri kotača omogućuje vam vožnju na različitim terenima, osiguravajući sigurno putovanje za vašu bebu, uz istovremeni užitak roditelja u vožnji. Ove kolica se lako sklapaju jednom rukom, brzo aktivira kočnica nogom, a ručka za guranje je podesiva po visini. Visoko postavljeno sjedalo i košara olakšavaju podizanje djeteta bez napora na vašem leđima. Također, imaju prednji štitnik koji se otvara jednom rukom i podesiv oslonac za noge za još veću udobnost.

Cybex Balios S Lux ima izuzetno udobno sjedalo koje pruža vrhunsko iskustvo vašem djetetu. Nagib sjedala može se podesiti u tri različita položaja, omogućujući djetetu da se udobno odmara ili aktivno uživa u svom okruženju. Sigurnosna kopča u 5 točaka i sigurnosni pojas brinu se za potpunu sigurnost vašeg djeteta. Sjedalo raste zajedno s vašim djetetom i prilagodljivo je u svakom aspektu, od sigurnosnih pojaseva do podesivog oslonca za noge.

Za dodatnu udobnost tijekom sunčanih dana, UPF50+ nadstrešnica s ventilacijom osigurava da su šetnje s djetetom ugodne, pružajući zaštitu od sunca i osiguravajući svjež zrak. Na krovu se nalazi mrežasti otvor koji omogućuje optimalnu cirkulaciju zraka. Osim toga, Cybex Balios S Lux dolazi s prostranom košarom za kupnju ispod sjedala, savršenom za brze posjete trgovini ili prijevoz manjih predmeta.

Ove dječje kolica su dizajnirana u Njemačkoj i odlikuju se kvalitetom i sofisticiranim dizajnom. Lagan i čvrst aluminijski okvir omogućuje brzo i jednostavno sklapanje kolica te lako upravljanje jednom rukom. Sportsko sjedalo može se postaviti u smjeru vožnje i suprotno od vožnje, s potpuno ležećim položajem za dodatnu udobnost. Osim toga, Cybex Balios S Lux dolazi u raznim sofisticiranim nijansama boja.

Opremljeni su s četiri kotača koji imaju poseban ovjes za minimalne vibracije. Patentirani sustav ležajeva osigurava dug životni vijek i tihi rad kotača. Također, prednji kotači se mogu zaključati za veću stabilnost. Podešavanje kotača i aktiviranje kočnice su jednostavni i brzi, olakšavajući vožnju i zaustavljanje kolica kad god je to potrebno.

U paketu dolazi s čvrstim aluminijskim okvirom, dvostrano podesivim sportskim sjedalom i vrlo velikom košarom za kupnju ispod sjedala. Dostupan je i izvlačivi sigurnosni luk, prostran i fleksibilan zaštitni krov s mrežastim otvorom, te podesivi pojasevi i sigurnosna kopča. Cybex Balios S Lux dostupan je u nizu sofisticiranih boja, pružajući vam izbor koji odražava vaš stil.

Dopunite svoj Cybex Balios S Lux dodatcima koji su dostupni uz nadoplatu, uključujući Cybex 0+ autosjedalicu, Cot S košaru za novorođenče, meku košaru za novorođenčad Cocoon S, adaptere za autosjedalicu ili košaru, posudu za hranu, suncobran, kišnu navlaku za kolica, navlaku za kišu za košaru za novorođenče, nastavak za prijevoz drugog djeteta, držač za boce, zimsku vreću i druge dodatke.

Ukratko, Cybex Balios S Lux su vrhunska dječja kolica koja udovoljavaju potrebama urbanih roditelja, kombinirajući stil, udobnost i praktičnost.

Objavljeno dana