Drvena ogradica za djecu (vrtić): sigurna i praktična opcija za vašu djecu

Drvena ogradica za djecu (vrtić) odličan je proizvod za roditelje koji žele osigurati sigurno okruženje za svoju bebu ili malo dijete. Izrađena od visokokvalitetnog punog drveta smreke, ova ogradica je izdržljiva i sigurna opcija za zaštitu vašeg djeteta. U ovom članku predstavit ćemo vam prednosti drvene ogradice za djecu (vrtić) te kako odabrati pravu ogradicu za vaše dijete.

Paneli ograde: fleksibilnost i prilagodljivost

Drvena ogradica za djecu (vrtić) sastoji se od osam panela, od kojih je jedan panel vrata (90×68 cm). Svaki panel ograde ima dimenzije 90 x 68 cm i svi paneli se lako mogu spojiti u različite oblike, poput kvadrata dimenzija 180 x 180 cm ili duguljastog četverokutnog oblika dimenzija 270 x 90 cm. Ovo omogućava roditeljima da prilagode ogradicu svojim potrebama, ovisno o veličini prostora i broju djece koju paze.

Sigurnost i udobnost djeteta

Udaljenost između pojedinačnih šipki na ogradici je oko 6,5 cm, što je dovoljno usko da spriječi prolazak djeteta kroz njih, ali dovoljno široko da se pruži dobra vidljivost i prozračnost. Svi elementi ograde su kvalitetno obrađeni s glatkim i zaobljenim kutovima, što sprječava ozljede djeteta.

Praktičnost 

Ogradica se brzo i jednostavno sastavlja, a kada se rastavi, zauzima malo prostora što olakšava čišćenje i pohranjivanje. Osim toga, ova ogradica za djecu ima i drugu namjenu – može služiti i kao zaštita ispred peći, stepenica i slično, čineći ju vrlo praktičnom i multifunkcionalnom.

Dimenzije i boja

Boja proizvoda je smeđa, što daje prirodan i topao izgled, a dimenzije su 2,7 x 0,9 x 0,68 metara (D x Š x V). To znači da ova ogradica ima dovoljno visine da spriječi djetetu da pobjegne, ali je i dovoljno niska da roditelji lako mogu nadzirati svoju djecu unutar ograde.

Objavljeno dana