Sabljak Davor

Frizerke, trebate li web stranicu?

Jeste li znali da statistički gledano preko 90% odluka o kupnji i korištenju određenih usluga započinje pretragom na internetu? Upravo iz tog razloga, kvalitetna web stranica je od iznimne važnosti za rast i razvoj svake vrste poslovanja. Bilo da je riječ o velikoj tvrtki ili pak malom obrtu, web stranica bi trebala biti jedna od najvažnijih investicija u koju ćete uložiti. Vrlo često „manji“ obrtnici preskaču investiranje u web stranicu ili ga smatraju nepotrebnim. Kada je riječ o kozmetičkim i estetskim uslugama poput šminkanja i frizura, društvene mreže su „preuzele“ stvar. Postavlja se pitanje zašto je onda jednom frizerskom salonu potrebna izrada web stranice ako svoja umijeća uspješno promovira na platformama poput Facebooka i Instagrama.

– Važnost prvog dojma
– Jednostavna komunikacija i dostupnost informacija
– Kreiranje brenda
– Povezivanje s društvenim mrežama

Želite web stranicu za svoj frizerski salon?

Pogledajte kako bi vaša stranica mogla izgledati: frizerka.com.hr

Naručite web stranicu u trgovini.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad