Kako onemogućit značajke košarice u WooCommerceu?

WooCommerce je izvanredna platforma za izradu internetskih trgovina. Međutim, u nekim slučajevima možda želite onemogućiti značajke košarice na svojoj web stranici. To može biti korisno iz različitih razloga, kao što su testiranje web stranice ili prilagodba korisničkog iskustva. U ovom članku, istražit ćemo kako jednostavno onemogućiti značajke košarice u WooCommerceu.

1. PRIJAVITE SE NA ADMIN PANEL

Prvi korak je prijava na administrativni panel svoje WooCommerce web trgovine. To možete učiniti putem preglednika, unoseći URL vaše web trgovine i dodajući “/wp-admin” na kraju.

2. IDITE NA POSTAVKE

Nakon uspješne prijave, trebate pronaći opciju “Postavke”. To ćete pronaći u lijevom navigacijskom izborniku. Kliknite na tu opciju kako biste nastavili.

3. ODABERITE OPĆENITO

Sada kada ste otvorili “Postavke”, odaberite opciju “Općenito”. To će vas odvesti na stranicu s općim postavkama vaše web trgovine.

4. ONEMOGUĆIVANJE KOŠARICE

Na stranici s općim postavkama, pregledajte dolje dok ne pronađete “Košarica”. Ovdje ćete pronaći opciju “Omogući košaricu na web stranici”. Da biste onemogućili značajke košarice, jednostavno poništite tu opciju.

5. SPREMITE PROMJENE

Nakon što ste onemogućili značajke košarice, ne zaboravite spremiti promjene. To možete učiniti na dnu stranice pritiskom na gumb “Spremi promjene”.

Ovako jednostavno možete onemogućiti značajke košarice na svojoj WooCommerce web stranici. Ovaj korak može biti koristan za testiranje ili prilagodbu vašeg web mjesta prema vašim potrebama. Sada možete slobodno nastaviti s razvojem svoje trgovine, znajući da možete kontrolirati značajke košarice prema svojim željama.

Objavljeno dana