Najsigurnija i najdugotrajnija autosjedalica za vaše dijete

Na tržištu postoji mnogo opcija autosjedalica, ali kada je u pitanju sigurnost i dugotrajnost, Joie i-Plenti™ se izdvaja kao najbolji izbor. Ova autosjedalica ne samo da zadovoljava najviše sigurnosne standarde R129 s testiranjem bočnog sudara, već također ima praktične značajke koje je čine jednostavnom za korištenje svaki dan, kroz svaki nalet rasta.

I-Plenti autosjedalica: kombinacija sigurnosti, udobnosti i stila

Jedinstvena kombinacija sigurnosnih značajki, udobnosti i stila čini i-Plenti autosjedalicu pravim izborom za roditelje koji žele samo najbolje za svoje dijete. Opremljena s i-Size certifikatom, ova sjedalica zadovoljava najviši sigurnosni standard R129, pružajući roditeljima potpunu sigurnost i mir uma.

Pojas u 5 točaka: osigurava maksimalnu sigurnost

Jedna od ključnih značajki i-Plenti autosjedalice je pojas u 5 točaka. Ovaj pojas pruža optimalnu zaštitu i udobnost vašem djetetu, raspoređujući silu na najjače dijelove tijela i smanjujući rizik od izbacivanja tijekom sudara. Idealno za djecu koja nisu spremna za korištenje samo sigurnosnog pojasa, pojas u 5 točaka osigurava da vaše dijete ostane sigurno tijekom cijele vožnje.

Auto Adjust™ bočne ploče: prilagođene svakom rastu

Jedna od praktičnih značajki i-Plenti autosjedalice su Auto Adjust™ bočne ploče. Ove ploče automatski se prilagođavaju kako vaše dijete raste, pružajući mu više prostora za ramena i osiguravajući udobnost tijekom vožnje. Ova značajka osigurava da vaše dijete uvijek ima pravilnu potporu i udobnost, bez obzira na njegovu veličinu.

Umetak za donji dio tijela: udobnost i sigurnost

Još jedna sjajna značajka i-Plenti autosjedalice je umetak za donji dio tijela. Ovaj plišani umetak osigurava udobno i sigurno pristajanje, čak i za najmlađe putnike. Jednostavno uklonjiv, ovaj umetak omogućuje prilagodbu autosjedalice kako vaše dijete raste, osiguravajući mu uvijek optimalnu udobnost i sigurnost.

Sjedalo s nagibom: prilagodljiva udobnost

I-Plenti autosjedalica opremljena je deluxe naslonjačem s 3 položaja, što omogućuje prilagodbu sjedala prema preferencijama vašeg djeteta. Bez potrebe za ponovnim postavljanjem, roditelji mogu brzo fino podesiti naslon za prilagođenu udobnost u pokretu, osiguravajući da njihovo dijete uvijek putuje udobno.

Dodatna zaštita od bočnog sudara: mir uma za roditelje

Jedna od najvažnijih karakteristika i-Plenti autosjedalice je njena dodatna zaštita od bočnog sudara. Sjedalica je opremljena s 5 slojeva zaštite od bočnog sudara, uključujući pojačanu čeličnu školjku i vrhunski TriProtect naslon za glavu. Ova kombinacija pruža optimalnu zaštitu od udaraca, osiguravajući da vaše dijete bude sigurno tijekom vožnje.

Instalacija i korištenje: jednostavno i sigurno

I-Plenti autosjedalica dizajnirana je s roditeljima na umu. Zahvaljujući ISOFIX konektorima, instalacija autosjedalice je jednostavna i sigurna, a obojeni indikatori pružaju vizualnu potvrdu ispravne instalacije. Sjedalica se može koristiti s pojasom u 5 točaka ili s sigurnosnim pojasom, pružajući maksimalnu fleksibilnost i udobnost.

Joie i-Plenti™ autosjedalica zadovoljava najviše sigurnosne standarde, pružajući vašem djetetu optimalnu zaštitu i udobnost tijekom vožnje. Sa svojim praktičnim značajkama i luksuznim stilom, ova autosjedalica je pravi izbor za svakog roditelja koji želi samo najbolje za svoje dijete.

Objavljeno dana