Sabljak Davor

Uskrs

Uskrs je dan radosti kršćana jer je Isus uskrsnuo. Nema tijela u grobu, grob je prazan. Marija Magdalena i žene svjedoče praznom grobu, govore o uskrsnuću učenicima koji se boje i sumnjaju.

Uskrsnuće Isusa je pobjeda nad Vragom i grijehom. Svi ljudi sada znaju da postoji život poslije života, da smrt nije kraj nego je samo početak onog pravog života koji traje vječno.

Ne bojte se križeva, bolesti, osuda, ne živite od ovoga svijeta jer ovaj život je tako prolazan i nepravedan. Težite i živite za nebo, na ovom svijetu Sotona caruje, a mi smo stvoreni za onaj svijet.

Sretan Uskrs!

Nove objave

Ja sam tvoj anđeo čuvar

– Hej, molim te, nemoj spustiti slušalicu! – Nemam vremena za razgovor. Što želiš!? – Trudna sam, 3. mjesec … – Zašto mi to govoriš?

Zaljubi se u oči

Ne voli zbog izvanjske ljepote, jer će ona proći. Ne voli zbog lijepe kose jer će postati sijeda i tanka. Ne voli zbog glatke kože

Uskoro stiže Thunderbird mobilna aplikacija?

Korisnici e-mail klijenta otvorenog koda Thunderbird mogli bi ga uskoro instalirati kao aplikaciju za korištenje na mobilnim uređajima. Thunderbird je popularan desktop klijent e-pošte, ali