Sabljak Davor

Zar još čekate da posao padne s neba?

Internet je nevjerojatno moćan medij za pronalaženje zaposlenja, pronalaženje odličnog poslovnog partnera te za poslodavce koji traže zaposlenike odgovarajućih vještina. Snažan medij koji pomaže studentima pronaći honorarni posao i zaraditi dodatni novac. Na Internetu možemo objaviti svoj životopis te tako poslodavcu omogućiti svoj profil u bilo koje vrijeme.

To je vrlo ekonomičan i jednostavan način za poslodavca i potencijalnog zaposlenika. Mnoga sveučilišta i fakulteti imaju liste poslova koje studenti mogu ondje pogledati i odabrati ono što misle da je najbolje za njih. Na taj način možemo iz obiteljskog doma s minimalnim troškovima i bez dosadnih putovanja i odlazaka na razgovore za posao pronaći savršenog zaposlenika ili poslodavca.

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad