Sabljak Davor

Domaća hrana online – eCeker

Prije nekoliko dana žena mi je osvojila nagradu i dobila pun ceker super proizvoda (namaz od lješnjaka, sok i pekmez od aronije, pirovo brašno, jaja, itd..) iz eCekera. Pošto su proizvodi stvarno odlični želim podijeliti malo više informacija o eCekeru.

eCeker je nastao kao ideja u sklopu projekta Camarg tokom 2017. i 2018 godine, stvorena je prilika za okupljanje proizvođača na jednom mjestu i dostavu visokovrijednih namirnica u Vaše domove. Camarg je projekt koji se provodi od strane Udruge Slap i Županijske razvojne agencije iz Osijeka u suradnji s partnerima iz Italije, Španjolske i Francuske. Financiran je iz programa Interreg Mediterranean sredstvima Europske Unije.

eCeker nudi više nego ostale platforme sličnog sadržaja. Zašto? Zato što Vam nudimo da zavirite i na profil proizvođača, prisjetite se da ste ga vjerojatno sreli na nekom od sajmova ili na tržnici i oduševili se njegovim proizvodima. Nudimo Vam taj isti proizvod, svjež, siguran i ukusan uz dostavu na željeno mjesto. Na žalost, u ovim brzim vremenima mnogi nemaju vremenu posjetiti sajam, tržnicu i neko drugo okupljanje, ovim putem proizvod će pronaći Vas.

eCeker je stvorila vizija u kojoj najvažniju ulogu imaju zadovoljni proizvođači i još zadovoljniji potrošači.

eCeker za site i zdrave Essekere!

www.eceker.hr

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad