Sabljak Davor

Domaća hrana online – eCeker

Prije nekoliko dana žena mi je osvojila nagradu i dobila pun ceker super proizvoda (namaz od lješnjaka, sok i pekmez od aronije, pirovo brašno, jaja, itd..) iz eCekera. Pošto su proizvodi stvarno odlični želim podijeliti malo više informacija o eCekeru.

eCeker je nastao kao ideja u sklopu projekta Camarg tokom 2017. i 2018 godine, stvorena je prilika za okupljanje proizvođača na jednom mjestu i dostavu visokovrijednih namirnica u Vaše domove. Camarg je projekt koji se provodi od strane Udruge Slap i Županijske razvojne agencije iz Osijeka u suradnji s partnerima iz Italije, Španjolske i Francuske. Financiran je iz programa Interreg Mediterranean sredstvima Europske Unije.

eCeker nudi više nego ostale platforme sličnog sadržaja. Zašto? Zato što Vam nudimo da zavirite i na profil proizvođača, prisjetite se da ste ga vjerojatno sreli na nekom od sajmova ili na tržnici i oduševili se njegovim proizvodima. Nudimo Vam taj isti proizvod, svjež, siguran i ukusan uz dostavu na željeno mjesto. Na žalost, u ovim brzim vremenima mnogi nemaju vremenu posjetiti sajam, tržnicu i neko drugo okupljanje, ovim putem proizvod će pronaći Vas.

eCeker je stvorila vizija u kojoj najvažniju ulogu imaju zadovoljni proizvođači i još zadovoljniji potrošači.

eCeker za site i zdrave Essekere!

www.eceker.hr

Jež u dvorištu

Ako imate ježa u dvorištu, to može biti zanimljivo iskustvo! Ježevi su mali sisavci s bodljama i obično se nalaze

Što je Figma i kako je koristiti?

Figma je alat za dizajniranje koji omogućuje dizajnerima da stvore interaktivne prototipove i dizajne korisničkog sučelja. U ovom članku, naučit