Sabljak Davor

Gdje nabaviti besplatnu web domenu?

Da, moguće je u RH dobiti nešto i besplatno i to ne samo jednu nego čak tri domene. Dovoljno je otići na dns.hr i odabrati registraciju domene za fizičke osobe. Nakon upisivanja potrebnih podataka, skenirate ili slikate osobnu iskaznicu i pošaljete im, nakon nekoliko desetaka minuta dobiti ćete potvrdu o registraciji. Naravno, sada više nema razloga da nemate web stranicu, jer uz besplatnu domenu uzmite i jeftin hosting i uživajte u online avanturi.

Također možete dobiti besplatnu .hr domenu ako ste: pravna osoba (trgovačka društva, udruge, političke stranke i ostale organizacije s pravnom osobnošću) registrirane u RH;

Ako vam se ne sviđaju domene s nastavkom (.from.hr, iz.hr, name.hr) jednostavno kupite .com, .net, .org, info,… domenu i uživajte.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad