Kako SEO može pomoći vašem poslovanju?

Vaša web stranica je jedan od najvažnijih alata u promoviranju vašeg poslovanja i važno je da je vidljiva na Internetu. Pod riječi vidljiva podrazumijevam da se vaša stranica pojavljuje u rezultatima pretrage na Google tražilici među prvih deset rezultata na ključne riječi koje su važne za vaše poslovanje.

Evo jednog primjera:

Uzmimo da ste otvorili tvrtku za šišanje majmuna. Vi, vaši najbliži i prijatelji znaju da ste otvorili tvrtku i čime se bavite. Problem je u tome što nitko od njih nema majmuna, stoga im vaša usluga nije potrebna. Vi napravite ili platite nekome da vam napravi web stranicu gdje ćete predstaviti svoju tvrtku, napisati čime se bavite, postavit kontakt info itd… i sada tu priča ne završava. Vi morate raditi na tome da stranica bude što bolje rangirana na pojmove poput: „Šišanje majmuna Osijek“, „Povoljno šišanje majmuna“, itd… Na taj način će ljudi koji traže uslugu koju vi nudite brzo doći do vaše web stranice i u konačnici naručiti vaše usluge.

Dobar SEO u konačnici dovodi do više upita i više prodaje. To je proces koji s vremenom i ulaganjem može uvelike povećati profit vaše tvrtke.

Objavljeno dana