Sabljak Davor

Kako skinuti komplet bilo koju web stranicu?

Ovaj mali program vam omogućava pohranu skoro svake web stranice. Dovoljno je par klikova kako bi preuzeli komplet stranicu na svoje računalo.

Davno je to bilo, kad sam prvi puta čuo za ovaj besplatni software pomoću kojeg možete spremiti bilo koju Internet stranicu na vaš tvrdi disk. U vrijeme dial-up svijeta sjećam se kao danas kako sam krenuo skidati razne web stranice za kasnije čitanje.

Danas je situacija bitno drugačija, sve radi i funkcionira puno brže nego nekada iako smo još u banani ako usporedimo druge države iz okruženja.

Kad iz nekog razloga poželimo spremiti neku web stranicu na svoje računalo (npr. za uspomenu ili kasnije čitanje) obično je dovoljno skinuti program s httrack.com, ubacit link i download može započeti.

Morao sam napisati mali članak o ovom programu, uspomena radi.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad