Problemi s bojom

Došli smo u ured danas vrlo rano, još nas je mučila nesanica od dana prije i tek smo počeli razmišljati o tome što nas sve čeka ovaj tjedan. Odjednom zazvoni telefon, bio je to naš klijent koji je nazvao tik par minuta poslije početka našeg radnog vremena.

Pitao nas je dali promjena grafike na njegovim web stranicama namjerno napravljena krivo od tražene boje ili je riječ o neslanoj šali. Kad smo rekli da ćemo provjeriti o čemu se radi dobili smo ljutiti odgovor da pogledamo te stranice odmah, a on će pričekati.

Ne želeći nam dati više vremena otvorili smo dotične stranice i vidjeli da je sve uredu, to jest da je sve onako kako je bilo unaprijed dogovoreno. Javili smo klijentu da je sve s grafikom na njegovim web stranicama u najboljem redu i da ne vidimo razloge zbog kojih on vrši napad na nas.

Klijent nam odgovara kako su boje sada puno, puno svjetlije, složio se s nama da nije riječ o drastičnoj promijeni, ali jednako tako nije uredu ako je nama dosadno da mijenjamo boje na njegovim stranicama. Slijedilo je samo mrmljanje te na posljetku poklapanje slušalice.

Nekoliko minuta poslije, telefon ponovo zvoni te klijent govori kako je na njegovom računalu netko dirao opciju “brightness”.

Objavljeno dana