Sabljak Davor

Kava u vrećicama zapravo nije kava nego otrov

Čuli ste, vjerujem i vidjeli u svakoj boljoj trgovini mješovitom robom kako se na policama nalaze razne tri u jedan, dva u jedan i slične kave iz vrećica. Ako pogledamo sastav te vrećice jasno vidimo da je svega 6% prave kave u toj vrećici sve ostalo je mješavina šećera, aditiva, biljne masti i sličnih dodataka.

Ako ćemo iskreno sada kada znate da kupujete samo 6% kave po cijeni od 2 kune za jednu vrećicu ili 3 kune za onu strong od 7% kave možda ćete razmisliti pa kupiti aparat za kavu (obavezno s mlincem) i konačno piti kavu u pravom smislu riječi i to za 1 kg kave u zrnu platiti ćete od 60-150 kn i proizvesti cca 120-160 šalica kave pa ćete na kraju piti kavu za pola kune po šalici, ali piti ćete pravu kavu.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad