Sabljak Davor

Konvertirajte datoteke besplatno bez programa

Besplatno i bez dodatnih programa konvertirajte vaše video i audio datoteke, slike i dokumente. Stvarno je impresivan broj podržanih ekstenzija. Video – ASF, AVI, 3GP, FLV, MPG, MP4, MOV, WMV. Audio – AAC, AIF, AIFF, MP3, OGG, RA, WAV, WMA. Dokumenti – skoro svi mogući.

Prvo upišete vašu mail adresu (kasnije ćete na taj mail dobiti link za download konvertirane datoteke), nakon toga odaberete datoteku kojoj želite promijeniti format to jest konvertirati jel na kraju odaberete željeni format i kliknete na zeleni gumb kako bi pokrenuli konvertiranje. Možete besplatno konvertirati najviše pet datoteka istovremeno.

Jednako tako možete i slati datoteke prijatelju ako upišete njegovu mail adresu i uploadate datoteke koje želite da on dobije na mail.

Posjetite youconvertit.com i uživajte!

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad