Popravak mobilnih uređaja Osijek – Alpha Servis

Alpha Servis iz Osijeka je ekipa koja se bavi prodajom i popravkom mobitela, tableta. Osobno sam imao problem s karticom koju nisam mogao izvaditi iz telefona i dečki su rješili problem u roku pet minuta. Dakle, ako imate problem, trebate popravak ili kupujete mobitel, tablet ili opremu ravno u Alpha Servis.

Nudimo Vam uslugu brzog servisa mobilnih uređaja po najboljim cijenama. Usluge izmjene stakla, izmjene LCD-a, flash softwarea, otključavanja i mnoge druge. Rješavamo sve probleme nastale na mobilnim i tablet uređajima kao što su voda, razbijanje, rušenje sustava.

Otkup
Alpha servis Vam nudi uslugu otkupa vaših ispravnih ali i neispravnih mobilnih i tablet uređaja, isplata se vrši odmah u gotovini.

Servis i prodaja na rate
Bavimo se specijaliziranim servisima mobilnih telefona. Otklanjamo sve vrste kvarova bilo software-skog ili hardware-skog tipa. Plaćanje servisa ili kupnja uređaja moguća je na rate.

Izmjena stakla
Nudimo Vam vrunsku uslugu izmjene stakla na svim mobilnim telefonima novije generacije. Pri tome korisitmo najmodernije tehnike, čime se vaš uređaj vraća u izvorno stanje.

Izmjena baterija
Nudimo izmjenu baterija u većini vrsta pametnih telefona i tableta. U ponudi također imamo punjače, zaštitna stakla i maskice za Vaše uređaje.

https://alphaservis.eu
https://www.instagram.com/alphaservis/
https://www.njuskalo.hr/servis/mcloud
https://www.facebook.com/AlphaServisOsijek/

Objavljeno dana