Sabljak Davor

Promocija na Facebooku

Promocija se ovdje odvija na gotovo identičan način, ali je interakcija s potencijalnim klijentima nešto veća čime vam se otvaraju brojne mogućnosti. Uredno ažuriranje objava, objavljivanje anketa ili fotografija, kontakt i osnovni podaci kojima ćete klijentima postati dostupni neke su od posve besplatnih prednosti. A za sve ambicioznije postoji mogućnost i dodatnog plaćanja reklame što će vas, ovisno o broju novčanica koje ste u to spremni investirati, učiniti vidljivim na Facebook zidovima većeg broja korisnika koji čak i nisu vaši prijatelji niti sljedbenici vaše stranice, ali na ovaj način će to vrlo vjerojatno postati.

Na vama je samo da ugrabite priliku i sve ulaštite do najsitnijeg detalja, ne zaboravljajući komunikaciju na dnevnoj bazi, jer za početak će vam biti dovoljno da osvojite tek jedan lajk ili jednog sljedbenika, koji će time izazvati lančanu reakciju. A lajk do lajka i o sebi ćete decentno pronijeti glas, i bez sumnje privući potencijalnu klijentelu bez nametljiva uznemiravanja i diranja u tuđu privatnost.

Promocija na Facebooku

Jež u dvorištu

Ako imate ježa u dvorištu, to može biti zanimljivo iskustvo! Ježevi su mali sisavci s bodljama i obično se nalaze

Što je Figma i kako je koristiti?

Figma je alat za dizajniranje koji omogućuje dizajnerima da stvore interaktivne prototipove i dizajne korisničkog sučelja. U ovom članku, naučit