Sabljak Davor

Što je Facebook stranica, kako je i zašto koristiti?

Facebook stranice profili su onog što bi u stvarnom životu bile, pa recimo to tako, primjerice pravne osobe, pa ćete na njima naći robne i ine marke, dućane, blogove, internetske portale i sve ono drugo što želi doprijeti do šire javnosti, ali im Facebook pravila to putem privatnih profila ne omogućavaju odnosno ograničavaju.

Da biste stvorili stranicu bit će dovoljno tek da imate profil na društvenoj mreži. Baš kao i kod grupe, i ovdje možete dodati administratore, ali isto tako i pozvati prijatelje da istu lajkaju povećavajući joj na taj način mogućnost da bude što posjećenija od što većeg broja ljudi. Kako bi stranica imala učinak, neovisno o tome promovirate li se besplatno na ovaj način ili vam služi u neke druge svrhe, potrebno je da joj prije svega izradite dobar i prepoznatljiv imidž, a onda i da njezin sadržaj redovno ažurirate, ali isto tako i interaktivno sudjelujete u komentarima sa vlastitim sljedbenicima, ali i odgovaranju na njihove upite ili poruke.

Ovdje: odličan članak o Facebooku.

Nove objave

Budi dobar čovjek

Čak i kad ti budu govorili da se ne isplati. Čak i kad te budu htjeli promijeniti. Čak i kad ti se budu rugali. Čak

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad