Sabljak Davor

Tata…

Tata ne rađa djecu, ali je tu da se brine za njih još dok su u majčinoj utrobi. Tata ne osjeća porođajne boli, ali je uz majku, brine se oko svega što je majci potrebno, drži je za ruku kako bi majku ohrabrio dok je tjeskobna i neispavana. Tata je tu da bdije nad majkom i djetetom u utrobi poput dobrog anđela čuvara koji brine o životu i sigurnosti svoje obitelji.

Tata je tu i da i da okupa, presvuče i nahrani dijete. Kad je potrebno, promijenit će i pelene i pokušati utišati plakanje. Tata ne može dojiti, ali je tu da pomogne iscrpljenoj majci, pa i da je nahrani onda kada od umora sama ne bude mogla pomaknuti ni žlicu.

Tata se ne stidi zagrliti majku i dijete i pokazati osjećaje. Uvijek nađe vremena za igru i čitanje priče za laku noć.

Upravo je tata tu da bi djetetu pokazao svijet pun avantura i na zanimljiv način objasnio mnoge stvari koje mali čovjek još ne razumije.

Tata radi jednako važan i vrijedan posao kao i mama. Svaki dan daje sve od sebe da njegova voljena obitelj živi na najbolji mogući način.

Dobar tata je tata – onaj koji se trudi svim srcem voljeti svoju ženu i svoju djecu.

(Nepoznat autor)

Nove objave

Ja sam tvoj anđeo čuvar

– Hej, molim te, nemoj spustiti slušalicu! – Nemam vremena za razgovor. Što želiš!? – Trudna sam, 3. mjesec … – Zašto mi to govoriš?

Zaljubi se u oči

Ne voli zbog izvanjske ljepote, jer će ona proći. Ne voli zbog lijepe kose jer će postati sijeda i tanka. Ne voli zbog glatke kože

Uskoro stiže Thunderbird mobilna aplikacija?

Korisnici e-mail klijenta otvorenog koda Thunderbird mogli bi ga uskoro instalirati kao aplikaciju za korištenje na mobilnim uređajima. Thunderbird je popularan desktop klijent e-pošte, ali