WordPress 5.0 – disable Gutenberg

Dobro došli u WordPress 5.0. Hvala na ažuriranju na najnoviju inačicu! WordPress 5.0 uvodi novo robusno iskustvo uređivanja sadržaja.

Uspješno ste se nadogradili na WordPress 5.0! Napravili smo velike promjene u uređivaču. Naš novi uređivač temeljen na blokovima prvi je korak prema uzbudljivoj novoj budućnosti uz ujednačen doživljaj uređivanja na vašoj web-stranici. Imati ćete veću fleksibilnost u pogledu prikazivanja sadržaja, bilo da pravite svoju prvu web-stranicu, redizajnirate blog ili živite od pisanja kôda.

Kreiranje s blokovima

Novi uređivač na temelju blokova neće promijeniti način na koji svaki vaš sadržaj izgleda vašim posjetiteljima. Ono što će učiniti jest omogućiti vam umetanje bilo koje vrste multimedije brzo i u raspored koji vi želite. Svaki dio sadržaja biti će u svom bloku; zaseban omot za lagano manevriranje. Ako ste više HTML i CSS vrsta osobe, onda vam blokovi neće stajati na putu. WordPress je ovdje kako bi pojednostavio proces, a ne ishod.

Sloboda stvaranja, sloboda pisanja

Ovo novo iskustvo uređivanja omogućuje dosljednije postupanje prema dizajnu i sadržaju. Ako pravite web-stranice za klijente, možete stvoriti višekratne upotrebljive blokove. To klijentima omogućuje dodavanje novog sadržaja u bilo kojem trenutku, a istodobno zadržava dosljedan izgled i dojam.

Dizajnirana za uređivač blokova

Twenty Nineteen je karakteristična s svojim prilagođenim stilovima za izvorno dostupne blokove u inačici 5.0. To omogućuje široku upotrebu stilova uređivača kroz temu. Na taj način ono što stvorite u uređivaču sadržaja jest ono što vidite na prednjoj stranici vaše web-stranice.

Jednostavni, tekstualno orijentiran izgled

S dovoljnim praznim površinama i modernim sans-serif fontovima u kombinaciji s klasičnim serif tekstom tijela, Twenty Nineteen je izgrađena da bude lijepa u pokretu. Koristi fontove sustava za povećanje brzine učitavanja. Nema više dugog čekanja na sporim mrežama!

Svestrani dizajn za sve web-stranice

Twenty Nineteen je osmišljena za upotrebu u velikom broju različitih primjena. Bilo da vodite foto blog, pokrećete novu tvrtku ili podržavate neprofitnu organizaciju, Twenty Nineteen dovoljno je fleksibilna da odgovara vašim potrebama.

Po meni za sada je najbolje instalirati plugin: Disable Gutenberg

Objavljeno dana