Sabljak Davor

Kupnja novog telefona

Već nekoliko dana razmišljam o kupovini novog mobitela, pa tako istražujem razne modele i čitam recenzije po webu. Pošto mi je na sadašnjem telefonu puklo staklo u četiri smjera prije kupovine novog telefona prvo tražim dodatnu opremu i maske za telefone.

Činjenica je da su cijene današnjih telefona po mom mišljenju nepotrebno napuhane i previsoke. Čovjek zastane pa se pita jel ja to kupujem mobitel ili polovni automobil. No, kako se kaže treba netko platiti svu tu naprednu tehnologiju, sve to košta, itd…

Mišljenja sam da se ti pametni telefoni štampaju na traci, kinezi ih sastavljaju na tisuće dnevno, a trgovine i preprodavači podižu cijenu i ubiru profit. No, što je tu je.

Pregledavanjem telefona za oko mi je zapeo Huawei Mate 10 Pro, koji nije baš najnoviji telefon, koji je neke srednje, koliko toliko prihvatljive cijene. Pa sam tražio maske za Huawei Mate 10 Pro, da se osiguram na vrijeme.

Nove objave

Pomozite starijim ljudima..

Stajao sam u redu na blagajni, ispred mene bila je niska pogrbljena starica. Ruke su joj se tresle, na prsima je čvrsto držala malenu torbicu.

Depresija

Depresija je kao da si tu, ali te nema. Depresija ne podnosi zabrane, naredbe i savjete. Depresija plače u nutrini čovjeka, dok se izvana ponekad